Incepe anul in directia corecta cu Smailo HD!

Incepe anul in directia corecta cu Smailo HD!

Noua gama Smailo HD garanteaza o experienta relaxanta si unica in timpul navigatiei, datorita  calitatii excepţionale a imaginii şi a sunetului, precum si a functiilor tehnologice avansate. Gama este disponibila in 3 variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5, in functie de dimensiunea display-ului.

Ecranul plat ofera o calitate excelenta a imaginii, permitand vizualizarea in detaliu a fiecarei manevre de pe traseu, vizionarea de fotografii si secvente video, fie ca va aflati blocat in trafic sau intr-o pauza in parcare, transformand navigarea intr-o experienta relaxanta. Receptia semnalului GPS se face in cateva secunde datorita receptorului MediaTek foarte performant.

3 modele smailo hdUtilizatorii Smailo HD vor experimenta navigatia de cea mai buna calitate si datorita hartilor detaliate si actualizate la zi, care vin preinstalate pe dispozitive.  Sunt disponibile 2 variante de harta: harta Full Europa (actualizare septembrie 2009), acoperind o retea de drumuri de peste 10 milioane de kilometri si peste 2 milioane de Puncte de Interes,  si harta Romaniei (actualizare noiembrie 2009) cu o acoperire de peste 140.000 de kilometri si 55.000 de puncte de interes.

In plus, pe site-ul www.smailo.ro vor fi puse la dispozitia utilizatorilor actualizari gratuite ale hartilor, baze de date cu pozitiile camerelor radar fixe si Puncte de Interes suplimentare.

Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game, permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorita tehnologiei Bluetooth cu DUN. Acesta mai dispune si de Transmitator FM care transfera comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al masinii.

Sistemul este disponibil, in toata tara, in retelele Altex, Domo, MediaGalaxy  precum si in principalele magazine online.

1 comentariu

  1. eu am smailo 2000 si acum am vrut sa fac actulizarea mapelor dar cred ca am facut ceva gresit.aparatul se aprinde (scrie smailo)si cred ca este vina cartelei sd.ce trebuie sa fac


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s