Smailo sustine Autovot 2010!

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, sponsorizeaza cea mai cunoscuta competitie auto din internetul românesc: AUTOVOT 2010, organizata de AutoMarket.ro.

Autovot_2010Ajuns la a patra editie, concursul ofera participantilor la vot posibilitatea de a decide, timp de trei saptamani, care este cea mai apreciata masina din lista modelelor lansate în România în anul 2009. AUTOVOT 2010 este primul top auto din România construit integral de public si cuprinde trei categorii: GENERAL (Masina Autovot 2010), BEST DESIGN (Design) si BEST BUY (Raport calitate-pret).  În competitia de anul acesta participa 51 de modele lansate în România în cursul anului 2009.  Concursul se desfasoara în perioada 25 ianuarie – 15 februarie 2010, cele 51 de masini fiind prezentate în sectiunea speciala construita pe site-ul Automarket.ro.  Clasamentul final va fi realizat pe baza voturilor utilizatorilor, înregistrate în baza de date.

Premiile oferite de Smailo consta in sisteme de navigatie Smailo S2000 ( Premiul 3 si premiile instant) si un sistem de localizare auto si persoane in timp real Smailo Lokator (Marele Premiu).
Smailo S2000 ofera navigatie in toata Europa datorita hartilor detaliate si clare la nivel de adresa si numar. Smailo Lokator este cel mai ingenios si mai performant sistem de localizare auto si persoane prin GPS in timp real.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s