GPS Smailo S1000 – Premiu la derby-ul Clujului la baschet

AROBS Transilvania Software, sponsor principal al echipei de baschet BC Gladiator, organizeaza in pauza derby-ului cu “U” Mobitelco tombola cu premii Smailo. Unul dintre spectatorii aflati in sala va avea sansa sa castige un sistem de navigatie GPS Smailo S1000.

Marti, 2 martie 2010, se va disputa derby-ul Clujului intre echipele de baschet BC Gladiator si “U” Mobitelco. Trei dintre spectatorii care au achizitionat un bilet de intrare la meci vor avea sansa sa castige cate un premiu surpriza, constand in materiale promotionale AROBS si Smailo. In plus, unul dintre spectatori poate fi norocosul castigator al unui sistem de navigatie GPS Smailo S1000.

Echipa de baschet

Ne dorim ca toti iubitorii baschetului clujean sa vina marti la Sala Sporturilor pentru a-si incuraja echipa favorita. Sunt convins ca cele 2 echipe vor juca atat pentru punctele din campionat, dar si pentru spectacol. Oferim un sistem de navigatie GPS Smailo S1000 cu harta intregii Europe ca premiul cel mare al tombolei care a devenit deja un eveniment obisnuit la meciul Gladiatorilor.”, a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS.

Tombola cu premii Smailo se organizeaza pe baza tichetului de tombola primit la achizitionarea biletului de intrare la meci. Tichetul se introduce in urna amplasata in holul Salii Sporturilor in ziua meciului. Extragerea celor  4 castigatori se va realiza in pauza meciului.

AROBS Transilvania Software, cunoscut dezvoltator de solutii software si distribuitor de sisteme de navigatie GPS,  a devenit sponsor al echipei BC Gladiator la inceputul sezonului 2009-2010 din dorinta de a sustine o echipa tanara, talentata, proaspat promovata in Divizia A.  Smailo S1000 este un sistem de navigatie GPS cu ecran de 4,3” si hartile detaliate a 43 de tari din intreaga Europa.

1 comentariu

  1. […] dintre spectatorii aflati in sala va avea sansa sa castige un sistem de navigatie GPS Smailo S1000. citeste mai mult […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s