Smailo HD 5.0 merge pe „Drum cu Prioritate” la Europa FM!

Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game de sisteme de navigatie GPS din brandul Smailo, este oferit bonus castigatorilor de „Bani pe Mobil” din emisiunea „Drum cu Prioritate” de la Europa FM.

Europa_FM

Din 15 februarie, Europa FM a lansat un nou concurs intitulat „Bani pe mobil” in cadrul caruia ascultatorii postului de radio pot castiga 200 euro de luni pana vineri la fiecare ora de concurs.
Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa urmareasca programele Europa FM si sa retina cifrele anuntate de DJ. Cu ajutorul acestor cifre trebuie sa formeze propriul numar de telefon.
Premiul oferit in bani este completat cu un sistem de navigatie Smailo HD 5.0 cu harta Full Europe preinstalata, oferit bonus in cadrul emisiunii „Drum cu Prioritate”.

Smailo HD 5.0,  varianta Premium a noii game Smailo HD, permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorită tehnologiei Bluetooth cu DUN. Acesta mai dispune şi de Transmiţător FM care transferă comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al maşinii.  Ecranul plat cu diagonala de 5″, tehnologia touchscreen, calitatea excepţională a imaginii şi a sunetului, permit vizualizarea în detaliu a fiecărei manevre de pe traseu, vizionarea de fotografii sau chiar secvenţe video, transformând astfel orice călătorie într-o experienţă plăcută.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s