Smailo si AROBS au sustinut competitia „Vaneaza Lupul 2010”, un eveniment 100% off-road

In perioada 16-18 aprilie 2010 Smailo – Sisteme de navigatie GPS si AROBS Transilvania Software au sustinut concursul international de ATV “Vaneaza lupul 2010”, editia a IV-a care s-a desfasurat in apropierea orasului Cluj-Napoca.

Vaneaza lupul” este o competitie a impatimitilor de trasee montane, de ATV-uri sau Quad-uri. Editia din acest an a cuprins patru categorii: ATV Extrem, Quad, Side-by-side si ATV Open. AROBS Transilvania Software a oferit cadou castigatorului cursei Extrem un sistem de navigatie Smailo HD 4.3’’ cu harta intregii Europe ultima varianta existenta pe piata, actualizata in decembrie 2009.

AROBS a oferit tuturor concurentilor posibilitatea de a achizitiona la preturi promotionale produsele Smailo Lokator – produs destinat localizarii si monitorizarii prin GPS a autovehiculelor si persoanelor si QSportRecorder – dispozitiv cu GPS destinat monitorizarii activitatilor sportive.

Brandul Smailo – Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Ultima gama lansata in decembrie 2009, Smailo HD, impresioneaza atat prin design-ul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS sunt disponibile prin reteaua de distribuitori AROBS, magazine online (gps-auto, e-mag, PC Garage) si principalele retele de retail (Altex, Cora, Domo, Media Galaxy, Flanco).

AROBS si-a propus sustinerea mai multor competitii sportive printre care amintim sustinerea echipajului Titi Aur – Karoly Borbely in editia din acest an a Campionatului National de Raliuri, sponsorizarea echipei de bachet BC Gladiator Cluj-Napoca, colaborarea cu Federatia Romana de Karate WKC, sponsorizarea ultimelor 2 editii ale Maratonului International Bucuresti, dar si incheierea de parteneriate in cadrul altor competitii de inot, offroad, etc.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s