Smailo si Europa FM promoveaza bunul simt la volan

Smailo – Sisteme de navigatie GPS si Radio Europa FM anunta lansarea Ghidului Smailo pentru soferi, un mic manual de bune maniere la volan, precum si un ghid cu informatii utile necesare conducatorilor auto in deplasarile lor in Romania si strainatate.

Smailo – Sisteme de navigatie GPS si Radio Europa FM s-au unit intr-o campanie menita sa faca traficul mai bun si mai usor de suportat pentru fiecare conducator auto. Schimbarea incepe cu fiecare sofer. Bunul simt poate face drumul spre serviciu sau casa mai scurt si mai placut.

Ghid-Smailo-Europa-FM
Ghidul  a fost creat cu idea de a promova bunul simt la volan, condusul responsabil si atitudinea civilizata in trafic, oferind cateva sfaturi referitoare la folosirea corecta a benzilor, parcarea, semnalizarea, claxonatul abuziv. Sfaturile oferite de Smailo si Europa FM subliniaza doar cateva lucruri care ar trebui respectate de conducatorii auto pentru un trafic mai bun, pentru deplasari relaxante si rapide.

Pe langa sugestiile referitoare la comportamentul civilizat in trafic, Ghidul Smailo pentru soferi contine si un set de informatii importante despre limitele de viteza in tarile europene, documentele necesare in caz de accident, precum si o serie de sfaturi privind ingrijirea si intretinerea autoturismului.

Incepand cu luna octombrie, Ghidul Smailo pentru soferi este oferit cadou pentru orice GPS din gama Smailo HD.

Despre Smailo
Brandul Smailo – Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Ultima gama lansata in decembrie 2009, Smailo HD, impresioneaza atat prin designul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS sunt disponibile prin reteaua de distribuitori AROBS, magazine online si principalele retele de retail.
Despre Europa FM
Europa FM a fost primul post de radio naţional privat din România şi face parte din trustul Lagardere Active Radio International. De 10 ani, Europa FM îţi aduce cea mai bună muzică din ’80 până azi şi bună dispoziţie, iar dacă se întâmplă ceva important, afli de la Ştirile Europa FM, căci cei mai buni jurnalişti îţi aduc zilnic informaţii complete despre ce te interesează.
Europa FM a demonstrat de-a lungul timpului că este un partener de încredere al milioanelor de români care-l ascultă zi de zi şi s-a implicat cu succes în numeroase campanii sociale şi umanitare.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s