Smailo & Titi Aur fac echipa si in 2011!

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, va fi, pentru al doilea an consecutiv, sponsor al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely in editia 2011 din Campionatul National de Raliuri, la toate cele 9 etape programate.


“Dupa un an 2010 in care s-au pus bazele acestei echipe si spectacolul oferit a fost unul de exceptie, vom fi si in acest an alaturi de echipaj in incercarea lor de a ocupa un loc pe podium. Pe langa acest obiectiv, ne dorim sa oferim pasionatilor de masini si curse momente unice, atat prin evolutia unui pilot experimentat cum este Titi Aur cat si prin premii, concursuri si alte surprise marca Smailo ” a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software, companie careia ii apartine brandul Smailo.

Fanii Smailo care ne urmaresc pe pagina de Facebook sau pe blog, vor putea afla noutati din culisele campionatului  si raspunsuri la intrebarile lor direct de la echipaj.

Ii asteptam pe toti impatimitii acestui sport in perioada 8-9 aprilie, la Brasov, acolo unde va avea loc prima etapa din acest campionat, pe un traseu cu probe speciale care includ Poiana Brasov, Rasnov sau Predeal.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s