Pranzul cu un pilot de raliu

Cu ocazia Tess Rally 2011, prima etapa a Campionatului National de Raliuri – Dunlop, desfasurat la Brasov in 8-9 aprilie, clientii AROBS din aceasta zona au fost invitati la un pranz informal cu echipajul de raliu Titi Aur/ Karoly Borbely.

Reprezentantii firmelor partenere AROBS au avut ocazia sa afle informatii din culisele pregatirilor pentru o cursa, responsabilitatile pilotului si ale copilotului in timpul probelor, specificatii tehnice ale unei masini de raliu si diferentele fata de cea de formula 1. Pasionatii de curse automobilistice au putut afla chiar de la un campion ce presupune activitatea unui pilot profesionist, precum si de importanta unei comunicatii eficiente intre navigator si echipa tehnica.

Masina pe care concureaza echipajul Aur/Borbely in aceasta editie a Campionatului de Raliuri-Dunlop, un Mitsubishi Lancer Evo IX, a putut fi admirata in parcul de service din fata hotelului Aro din Brasov.


Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, este, pentru al doilea an consecutiv, sponsor al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s