Vrei o vacanta de vis in Europa?

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, anunta lansarea campaniei promotionale de vara „Smailo iti pune Europa la picioare!” adresata tuturor celor care achizitioneaza un GPS marca Smailo HD sau Smailo HDx, in urma careia participantii pot castiga unul dintre cele 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 Euro fiecare.

Campania promotionala „Smailo iti pune Europa la picioare!” se desfasoara la nivel national, in perioada 1 august – 30 septembrie 2011. Pentru a se putea inscrie in concurs, participantii trebuie sa cumpere un GPS Smailo din gamele Smailo HD sau Smailo HDx si sa trimita numarul serial al dispozitivului achizitionat, impreuna cu datele personale.

Cele 3 premii in valoare de 1000 Euro fiecare consta in vouchere de calatorie emise de agentia de turism Eximtur si pot fi folosite pentru achizitionarea de servicii turistice din orice filiala a agentiei din tara.

Campania isi propune promovarea dispozitivelor din gama Smailo HD care au castigat deja increderea conducatorilor auto prin functiile inteligente care trasforma navigatia intr-o experienta placuta si relaxanta, precum si lansarea noilor modele din gama Smailo HDx, dispozitive de navigatie care ruleaza cel mai nou soft de navigatie Mireo DON’T PANIC.

Mesajul campaniei mizeaza pe asocierea calatoriilor in Europa cu hartile detaliate a 44 de tari din Europa preinstalate pe orice dispozitiv marca Smailo.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s