Smailo sustine voluntarii Let’s Do It Romania pentru al 2-lea an consecutiv!

Smailo – Sisteme de navigatie GPS sprijina si in acest an demersul voluntarilor implicati in cel mai mare proiect national de ecologizare Let’s Do It, Romania! care va avea loc pe 24 septembrie 2011.

GPS-urile Smailo oferite de catre AROBS pentru acest proiect vor contribui considerabil la o mai buna cartare si identificare pe harta a coordonatelor zonelor cu probleme din punct de vedere a deseurilor. Cartarea eficienta reprezinta unul dintre aspectele majore ale proiectului, 2011 fiind anul in care participantii vor avea la dispozitie si informatii despre procentul cartat la nivel de tara.

Smailo GPS sprijina campania de ecologizare Let's Do It, Romania!

Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune curatarea intregii tari de deseurile din afara localitatilor intr-o singura zi. Obiectivul principal al celor peste 500.000 de voluntari care sunt asteptati sa se implice pe 24 septembrie este sa arate ca se poate si in Romania, oamenii pot fi responsabili fata de mediul in care traiesc iar Romania se poate tranforma in tara pe care cu totii ne-o dorim.

3 comentarii

 1. Am achiziţionat recent (Flanco) un dispozitiv Smailo HD 43i. Funcţionează fără probleme din punct de vedere al navigaţiei sau aplicaţiilor.
  Există doar două aspecte care prezintă probleme:
  – la conectarea prin MS ActiveSync (XP) sau Windows Mobile Center (Windows 7) rata de transfer este extrem de mică – 100MB ~ 20min. Este posibil ca acest lucru să fie o problemă a aplicaţiei de la Microsoft.
  – cel de-al doilea aspect este incompatibilitatea cu Windows Media Player. Dacă este conectat la calculator, la pornirea WMP apare invariabil mesajul: „Your device is using an outdated driver which is no longer supported by WMP” şi nu pot folosi funcţia de sync a player-ului.
  Orice încercare de a face update la driver-ul din Device Manager se soldează cu acelaşi mesaj: „Windows has determined the driver for your device is up to date” (pe Windows 7).
  Totodată, dacă încerc să copii direct fişierele media (mp3 de exemplu) pe dispozitiv primesc mesajul că s-ar putea să nu fie compatibile cu acesta.
  Astfel, aş dori să-mi indicaţi o versiune de driver îmbunătăţită, ce nu mai generează astfel de erori şi locaţia de unde îl pot obţine.
  Vă mulţumesc.

  • Stimate d-le Todireanu,
   Va multumim pentru interesul acordat produselor Smailo.
   In acest moment nu va putem pune la dispozitie o versiune de driver imbunatatita pentru sincronizarea cu fisiere pe Windows 7. Mesajul dvs. a fost transmis producatorului nostru de hardware si speram ca vom primi un raspuns, care sa rezolve erorile reclamate.
   Pana atunci, incercati sa copiati fisierele MP3 pe un card MicroSD si sa le rulati de acolo.

   Cu stima,
   Departament Service

   • Vă mulţumesc pentru răspunsul prompt şi atenţia acordată clinţilor Dvs. Într-un final am recurs la metoda „Mass Storage” şi s-a rezolvat. După câteva căutări pe internet am constatat că este posibil ca problema să fie generată de programul ActiveSync.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s