Navighezi și te distrezi cu Smailo la FânFest!

AROBS Transilvania Software și brandul propriu de sisteme de navigaţie GPS Smailo s-au alăturat campaniei Salvaţi Roșia Montană în calitate de susţinatori ai festivalului FânFest. Aflat la a VII-a ediţie, festivalul se desfașoară în perioada 15-19 august 2012, la Roșia Montana.

Navighezi și te distrezi! – acesta este sloganul sub care se va desfașura tombola Smailo din cadrul festivalului. Toti cei care vor cumpara un tricou de la FânFest Butic și vor raspunde corect la cele trei întrebări aflate pe talonul de participare au șansa să câștige unul dintre cele 3 USB Memory Card de 8GB personalizate cu sigla Smailo. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți în seara zilei de 18 august. Extragerea va avea loc pe scena FânFest unde se vor anunța și câștigătorii.

Premiul cel mare din partea Smailo se va acorda înainte de începerea festivalului. Ascultătorii postului de radio Guerilla au șansa să câștige un GPS Smailo HD 4.3 cu harta întregii Europe raspunzand corect la o intrebare despre FanFest si Rosia Montana. Cu un ecran de 4,3” si receptor GPS performant,  dispozitivul Smailo HD 4.3 oferă informaţii clare şi detaliate despre traseul ce urmează a fi parcurs, vă ghidează în interesecţiile necunoscute, cu mai multe opţiuni, afişând clar semnele de circulaţie, incluzând detaliile hărţilor şi instrucţiunile de drum. Permite aflarea în timp real a adreselor, a informaţiilor legate de locuri de cazare şi agrement, centre comerciale, benzinării etc.

FânFest este cel mai mare festival de muzică din România organizat pe bază de voluntariat ce are loc la Roșia Montană, județul Alba. Pe parcursul a cinci zile de festival, vizitatorii au parte de concerte în aer liber, activiităţi culturale, de muzică și creaţie sub sloganul „Salvaţi Roșia Montană”. Conform organizatorilor toţi artiștii și interpreţii se află aici pro bono pentru susţinerea campaniei Salvaţi Roșia Montană și pentru a celebra diversitatea artistică și multiculturalismul.

Informaţii suplimentare despre programul actualei ediţii a FânFest pot fi găsite pe site-ul evenimentului http://www.fanfest.ro/

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s