Tabletele Smailo – Primele tablete din Romania cu asigurare pentru orice

AROBS Transilvania Software, producator de solutii software si distribuitor de sisteme de navigatie GPS si tablete, anunta lansarea campaniei „Furata, uda sau crapata? Sezi bland! Tableta Smailo e asigurata!”.

Campania „Furata, uda sau crapata? Sezi bland! Tableta Smailo e asigurata!”se desfasoara in perioada 15 septembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 (inclusiv) si se adreseaza persoanelor fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania care achizitioneaza tablete Android Smailo Web Energy 8 sau Smailo Web Energy 9.7.

campanie-smailo-garantie-extinsa

In cadrul acestei campanii, cumparatorii beneficiaza de o garantie de 1 an care consta in servicii gratuite de reparare in cazul deteriorarii accidentale (situatie neacoperita in cazul garantiei normale), precum si in inlocuirea tabletei in cazul furtului.

„Lansarea acestei campanii demonstreaza angajamentul nostru fata de clientii Smailo de a le oferi produse si servicii de calitate, asigurandu-le o experienta mobila placuta la preturi decente.”, a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS. „In cazul dispozitivelor mobile, accidentele nedorite sunt destul de frecvente, in special cazaturile si imersiunile in apa sau alte lichide. Prin aceasta campanie, vrem sa le oferim utilizatorilor de tablete Smailo 365 de zile fara griji. Utilizatorii cu copii de varsta prescolara au cele mai multe motive sa se bucure de aceasta oferta”.

Pentru activarea acestui beneficiu, cei care achizitioneaza tabletele participante la campanie trebuie sa inregistreze produsul pe site-ul http://www.smailo.ro in sectiunea Garantie extinsa, in termen de 30 de zile de la data achizitiei. Oferta este valabila pe o perioada de 1 an calendaristic de la data achizitionarii produsului in conformitate cu termenii si conditiile regulamentului campaniei si poate fi accesata 1 singura data. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe site-ul http://www.smailo.ro.

Tabletele Smailo Web Energy sunt disponibile in reteaua de parteneri AROBS la preturile recomandate de 649 lei (8”), respectiv 899 lei (9,7”).

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s