Smailo – Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS

Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, Smailo a aparut ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigatie GPS, dar si din dorinta companiei AROBS de a-si consolida pozitia pe piata dispozitivelor cu GPS incorporat.

Primul model din gama Smailo, sistemul de navigatie GPS Smailo S1000 a fost lansat in 16 aprilie 2008 la Hotel Marriott din Bucuresti, in prezenta lui Mihai Leu, fost campion mondial la box si pilot de raliu, ales imaginea Smailo in Romania.

Smailo S1000 se pozitioneaza ca un sistem de navigatie GPS adresat posesorilor de masini middle – class.

Smailo S1000

Sistemul de navigatie GPS Smailo S1000 este dotat cu un ecran tactil de 4.3 inci, are un design compact si elegant si permite navigarea in intreaga Europa, avand incorporate hartile foarte bine detaliate, la nivel de strada si numar ale celor 43 de tari europene si milioane de alte puncte de interes.  Smailo – prin intermediul site-ului www.smailo.ro ofera posibilitatea de a downloada puncte de interes, precum si locatiile radarelor fixe de pe tot teritoriul Europei si are la baza unul dintre cele mai bune software-uri de navigatie din Europa, iGO, iar receptorul GPS SiRFStar III permite o calculare rapida a rutelor, facand posibila navigarea la dimensiuni generoase pe ecranul tactil widescreen.

Al doilea model din gama Smailo, S 2000 a fost prezentat in premiera în cadrul IFA Berlin 2008, cel mai mare târg internaţional de produse electronice şi multimedia, destinate consumatorilor individuali, în perioada 29 august – 3 septembrie.

Sistem de navigatie GPS

Sistemul de navigaţie GPS, Smailo S2000 vine echipat cu un procesor puternic Samsung S3C2440A40 de 400Mhz care permite o calculare mult mai rapidă şi corectă a rutelor. Receptorul GPS cu chipset SiRFstarIII asigură recepţionarea semnalului GPS în condiţii optime chiar şi în medii în care recepţia acestuia este dificilă.

In decembrie 2009, s-a lansat Smailo HD, noua gama de sisteme de navigatie GPS cu un design revolutionar si tehnologie de ultima ora. PND-urile din gama Smailo HD garanteaza o experienta relaxanta si unica in timpul navigatiei, datorita  calitatii excepţionale a imaginii şi a sunetului, precum si a functiilor tehnologice avansate. Gama este disponibila in 3 variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5, in functie de dimensiunea display-ului.

Sistem de navigatie Smailo HD 5.0Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game, permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorita tehnologiei Bluetooth cu DUN. Acesta mai dispune si de Transmitator FM care transfera comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al masinii.

Reclame

7 comentarii

 1. Am un GPS smailo HD 43 si vreau sa reactualizez harta europei.
  Cum se face acesta?

  • Actualizarea hartilor Europei se realizeaza doar in cadrul departamentului de service Smailo, contra cost, pretul fiind de 100 lei. La acesta se vor adauga si taxele de transport.
   Departamentul de Service si Suport Smailo se afla in Cluj Napoca, str. Sapatorilor 5 si poate fi contactat la telefon 0364.730.907 si service@arobs.ro.
   Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

 2. Minciuna Smailo, nu exista free updates pt harta Romaniei si nici pt software ci doar pt pcte de interes si radare fixe.

  • Buna ziua! Fisierele pentru actualizarea hartii Romaniei sunt oferite gratuite doar modelelor existente in oferta Smailo in acest moment. Este vorba de gamele Smailo HD si Smailo HDx. Ne pare rau dar, pentru modelele Smailo S1000 si Smailo S2000 (la care credem ca faceti referire), nu va mai putem oferi fisiere noi deoarece nu mai comercializam softul de navigatie iGO.

 3. Please, let me know where I can get/download an English manual for the S1000.

  Thank you in advance,
  with regards,

  Jack Warnars

  • Smailo sucks, it can’t be updated online. It’s not worthed to buy it. They say to send the GPS to their office in Cluj to updated, it’s really stupid.

   • Dear Sofie, we are very sorry that Smailo cannot meet your requirements in terms of GPS Navigation. With all due respects, there are free updates for the map of Romania which you can download from http://www.smailo.ro, depending on the model you have purchased. Besides the map update, you also get free update for the navigation software and have access to Points of Interest databases.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s